Favorites

March ’18 Favorites – Martovski favoriti

IMG_2902

I’m starting to enjoy writing favorites again. It was really hard for me to get into them every month because last year I didn’t really do them. March was a good month for me, I did a lot of work but it was definitely worth it. Now let’s start with my favorites from March.

Ponovo uživam pisati favorite svakog mjeseca. Bilo mi je dosta teško da se priviknem da svaki mjesec odlučim koje ću proizvode uključiti u svoje favorite, jer ih prošle godine nisam pisala redovno. Mart je bio dobar mjesec za mene, prilično dug i pun posla, ali vrlo zanimljiv.

Catrice Prime and Fine pore refining primer
I already reviewed this one on blog, you can check it here. This is really good moisturizing primer that helped my dry skin to handle makeup well. Makeup on top of this primer looks really good and it is amazing affordable primer.

Ovaj prajmer sam već recenzirala na blogu, recenzija je ovdje. Ovo je vrlo kvalitetan hidratantan prajmer, koji mi je odgovarao ovaj mjesec, jer mi je koža bila suha ovog mjeseca. Šminka ide idealno preko ovog prajmera, vrlo je kvalitetan.

Catrice Even Skin Tone beautifying foundation
This foundation has really good coverage and I actually enjoy wearing it. It’s not drying but I like to prepare my skin well for this one. It’s something like satin finish, it’s not completely mat. This one isn’t heavy on the skin also which is really important for me.

Ovo je podloga koja ima dosta dobru moć prekrivanja i stvarno mi je odgovarala ovog mjeseca. Ova podloga ne isušuje kožu, ali volim dobro pripremiti kožu prije nego je nanesem. Nije mat podloga, daje prirodni sjaj koži. Također ova podloga nije teška na koži, što je za mane vrlo važno.

IMG_2897

Essence Stay all day 16h long lasting concealer
I reviewed this one also, link is here. This is great every day non drying concealer. It doesn’t give full coverage but for every day it’s ok for me.

Recenzirala sam ovaj korektor već na blogu, link je ovdje. Ovo je idealan korektor za svaki dan, jer je hidratantan i vrlo je lagan.

Pupa Vamp! Extreme mascara
I had this sample for quite a long time, but I didn’t use it first few months I got it. I reviewed this mascara on the blog, link is here. This is incredible volumizing mascara, I will have to buy full size really soon.

Imam ovu maskaru već duže vrijeme, ali je nisam koristila puno. Recenzirala sam je na blogu već, link je ovdje. Ovo je maskara koja daje volumen i traje dosta dugo na trepavicama. Sigurna sam da ću kupiti ovu maskaru ponovo, jer je izuzetno dobra.

Essence Kiss the Frog lipstick
I reviewed this lipstick/lip balm already, link is here. This is great moisturizing lipstick that gives me nice berry color on the lips. I absolutely adore it.

Već sam recenzirala ovaj ruž/balzam za usne, recenzija je ovdje. Izuzetno hidratantan ruž, koji mojim usnama daje vrlo lijepu berry boju, koja mi dosta dobro pristaje.

IMG_2902

Catrice ICONails gel lacquer – Go for gold!

I already mentioned few times on my Instagram (here) that I’m obsessed with this nail polish. It is beautiful rose gold nail polish that you can see how it looks here. If you are looking for perfect rose gold nail polish, this one is right choice. Review is up, link is here.

Već sam spomenula nekoliko puta na Instagramu (ovdje) da sam apsolutno opsjednuta rose gold nijansama na noktima. Ovo je moj omiljeni lak za nokte trenutno, stalno ga nosim. Također sam uradila poseban blog post u kojem sam pričala više o ovom laku i pokazala kako izgleda na noktima ovdje.

Planet Spa Carribbean escape face massage mask
Again, I reviewed this mask on blog already, you can check it here.

Već sam recenzirala ovu masku na blogu, recenzija je ovdje.

Planet Spa Relaxing Provence Spa body soufflé
I have used this every night before bed to moisturize my hands and feet. As this one has lavender and jasmine scent it is really calming and it is quite moisturizing. I reviewed it already if you want to know more about it, link is here.

Ovu kremu sam koristila svaku noć prije spavanja da hidratiziram ruke i stopala. Pošto ova krema miriše na lavandu i jasmin, opuštajuća je za čula i dosta smiruje prije spavanja. Recenzirala sam ovu kremu na blogu već, recenzija je ovdje.

Velvet – TV Series
I have been literally obsessed with this TV show past two months. It’s Spanish TV series so you know it’s full of drama and craziness but I absolutely love it. While watching this one I’m also learning Spanish, which is great. I’m actually already pretty good at Spanish, I learned a lot.

Apsolutno sam opsjednuta ovom serijom posljednja dva mjeseca. Ovo je Španska serija, pa već znate da je puna intriga i ludih situacija, ali je meni vrlo zabavna. Također gledajući ovu seriju polako učim i Španski i već sam dosta napredovala.

Previous favorites posts/Prethodni favoriti
February ’18 Favorites
January ’18 Favorites
January ’17 Favorites
February ’17 Favorites
March ’17 Favorites
April ’17 Favorites
May ’17 Non Beauty Favorites
June ’17 Favorites
August/September ’17 Favorites
October ’17 favorites

INSTAGRAM     BLOGLOVIN’     TWITTER     FB PAGE

That’s everything from me today. I hope you enjoyed this post. Let me know did you try any of these products maybe? What are your favorites from this month? Thank you for reading. Have a nice day! xx

To je sve od mene za danas. Nadam se da ste uživali čitajući ove favorite. Recite mi da li ste probali neki od ovih proizvoda? Recite mi koji su vaši favoriti od marta? Hvala vam na čitanju. Želim vam lijep dan! xx

Advertisement

62 thoughts on “March ’18 Favorites – Martovski favoriti

 1. Gde može da se kupi ta Pupa maskara? Meni je to neko doneo prošle godine i onda sam mami rekla da mi donese još jedan kad je bila u Hrvatskoj letos ali mi je rekla da su joj rekli da ga ne proizvode više! A bolju maskaru nisam imala nikada!

  Liked by 1 person

 2. Slažem se, ovo je meni najbolja maskara koju sam ikada imala. U Bosnu je Pupa došla prošlo ljeto i ima je u gotovo svim drogerijama i parfumerijama, tako da je možeš nabaviti u Bosni. Imaju i u Srbiji to znam, a za Hrvatsku nisam sigurna. Ima je na nekoliko online sajtova, pa možda možeš poručiti online. xx

  Like

 3. Ma imaju Pupu i u Hrvatskoj ali su rekli da ova specificna maskara se više kaooo ne proizovodi, ali sreća pa mi majka ide i u jednu, drugu i trecu državu u Julu pa valjda će je naći hahaha

  Liked by 1 person

 4. Ja sam je prije nekoliko sedmica htjela kupiti i imali su ih dosta, ali sam odlučila sačekati sniženje jer bi trebalo biti uskoro :). Nadam se da će uvijek praviti ovu maskaru, jer je stvarno super. xx

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s