First impressions · Haul

Afrodita cosmetics HAUL – First impressions

IMG_4864

I get addicted to certain brands from time to time which results in buying everything from them in short amount of time. That’s what happened with Afrodita cosmetics after I tried their Make it matt face cream. I owned few products from this brand before of course but those were some body lotions, shower gels, hand creams and face masks. I never really tried some real skin care so now I have few of their best selling skin care products. These are not all new Afrodita cosmetics products I got, but I wanted to keep this short even though I have five products to share with you. I got few more products, so I might do part two of this haul, or just show you products on my Instagram where I usually do hauls.

Ja sam prilično čudna kada je u pitanju kupovina nekih brendova. Jednostavno nekad ću biti u fazi opsjednutnosti sa nekim brendom što znači da ću neki period samo kupovati proizvode od tog brenda, jer želim probati što više njihovih proizvoda. To se desilo posljednjih sedmica sa kozmetikom Afrodita i njihovim proizvodima. Prije sam koristila Afroditine losione za tijelo, kreme za ruke, gelove za tuširanje i neke maske za lice, ali sam onda napravila prilično dug period kada nisam kupovala ništa od njih. Ali sam nedavno kupila Make it matt kremu od njih i potrošila je u rekordnom vremenu, pa je počela moja opsjednutost ovim brendom. Imam puno više Afrodita proizvoda koje sam kupila, ali ih nisam sve uključila u ovaj post jer nisam željela da bude previše dug. Možda napravim drugi dio ovog posta gdje ću pokazati ostatak Afrodita proizvoda koje sam kupila, ili ću pričati o tim proizvodima na Instagramu kao što inače radim sa novim proizvodima koje kupim.

IMG_4872

“Nourish – gold therapy” and “Firming therapy” body milks
As you see I got two of their body milks from their 100% SPA range. I always wanted to try these body lotions because I tried few of their original body milks which I liked, but these are from more expensive, better quality range. I think I’ll do review on these because I feel like they would be interesting products to have separate blog post about, so stay tuned for that.

Kao što vidite kupila sam dva losiona iz ove 100% SPA linije. Ja sam probala nekoliko Afrodita losiona iz njihove regularne linije i bili su mi prilično dobri, pa sam odlučila vidjeti da li je ova linija bolja. Nešto je skuplja od njihove regularne linije i trebala bi biti bolje kvalitete i dati luksuzniji osjećaj. Mislim da ću napisati zasebnu recenziju o ovim losionima, jer mi izgledaju kao dosta zanimljivi prizvodi.

YOUNG & PURE 3in1 cleansing gel, peeling and mask for normal to oily skin
I got interested in this Afrodita line after trying their Make it matt cream (review). This is supposed to be 3in1 product, but I mainly got it for a facial cleanser. I have to say I’m not impressed with this one, I just don’t know how I feel about it still. I need to try it more, but so far I’m not into it. I do like it as a deep cleaning mask, it’s good for that use actually. I might do a review on this one if that’s what you would like to read about.

Zainteresovala sam se za ovu liniju iz Afrodite nakon što sam probala Make it matt kremu za lice. Ovo je 3u1 proizvod koji možete koristiti za čišćenje lica, kao pilink ili masku za lice. Ja sam imala slične proizvode ovome iz Neutrogene pa sam odlučila probati i ovaj. Nije me pretjerano oduševio za sada, ali ga moram probati više jer sam ga koristila samo nekoliko puta. Jedini način da koristim ovaj proizvod je kao maska za lice, jer dobro očisti kožu. Ako ste zainteresovani za recenziju recite mi i napisat ću je.

IMG_4864

YOUNG & PURE Remove spots spot drying gel for all skin types
I have product similar to this one from Avon (review) that I don’t like at all. I wanted to see is this one better, so far I think it is better, but I need to test it more of course. I think I’ll do review on this one and give my full opinion. I’ll also include comparison with Avon spot drying gel (review) in that review, so stay tuned for that.

Imala sam sličan proizvod ovome iz Avona (recenzija) i nije me pretjerano oduševio. Odlučila sam probati ovaj gel za sušenje akni iz Afrodite, jer sam ga htjela uporediti sa Avonovim (recenzija) i vidjeti da li pravi razliku. Ovaj mi je nešto bolji od Avonovog, ali ću vam to objasniti u recenziji koju namjeravam napisati, nakon što potpuno testiram ovaj proizvod.

YOUNG & PURE Make it matt nourishing mattifying cream for oily, impure skin
As I already said this is repurchase. I already used up one of make it matt creams and I have to say I really liked it, so I needed to get another one. It’s really hard to find matiffying but still nourishing face cream. As you guys know I have combination skin, so I need something mattifying on my T zone and chin area but without drying out the rest of my skin. I did proper full review on this cream, you can check it out here if you like.

Kao što sam već rekla jednu ovakvu kremu sam već potrošila, pa sad odmah odlučila kupiti novu, jer mi se puno svidjela. Vrlo je teško naći kremu koja ostavlja mat završetak na koži, bez dodatnog isušivanja kože. Kao što već znate ja imam kombinovanu kožu, imam dosta masnu T zonu i bradu tako da mi je potrebna krema koja će dati mat završetak, ali neće isušiti ostatak mog lica koji je normalna koža. Ovu kremu sam već recenzirala na blogu, ako želite pročitati recenzija je ovdje.

IMG_4872

INSTAGRAM     BLOGLOVIN’     TWITTER     FB PAGE

Afrodita Make it Matt balancing cream review/recenzija
Afrodita Why mask Under eye mask – Well rested and fresh look review/recenzija

That’s all from me for today. I hope you enjoyed this haul. Let me know what is latest product that you bought? What is your favorite skin care brand? Did you ever try anything from Afrodita cosmetics maybe? Thank you for reading. Have a nice day! xx

To je sve od mene za danas. Nadam se da vam se svidjeo ovaj post. Recite mi koji su novi proizvodi u vašoj kolekciji? Šta je posljednje što ste kupili? Koji vam je omiljeni brend za njegu kože? Da li ste već probali nešto od Afrodite? Hvala vam na čitanju. Želim vam lijep dan! xx

8 thoughts on “Afrodita cosmetics HAUL – First impressions

Leave a comment