Review

Balea eye cream review/recenzija

IMG_4085

I didn’t really try any Balea skin care. I always thought it can’t be good because it’s cheap. I usually only use Balea deodorants, which I love, but for skin care I haven’t really try anything. I decided to give some products a go, because Balea is not expensive so if it doesn’t work it’s not like I’m wasting all the money.

Nisam probala puno proizvoda iz Baleine linije za njegu kože. Probala sam nekoliko losiona za tijelo i gelova za tuširanje, ali ništa za njegu kože lica. Inače koristim samo Balea dezodoranse i oni su mi omiljeni, pa sam odlučila dati drugim proizvodima iz Balea-e priliku. Balea je vrlo povoljna, imaju čitav niz proizvoda i posljednjih sedmica sam istraživala njihovu ponudu i mogu reći da sam oduševljena. Imaju gotovo sve što vam treba. Odlučila sam probati ovu kremu, jer je bila stvarno jeftina, tako da ako mi se ne svidi nije da sam potrošila puno novca.

IMG_3978

Let’s first talk about packing. I think it looks really nice. It’s very simple, but sleek in my opinion. I like the combination of colors and the tube that eye cream comes in. It’s hygienic and easy to use. You get 15 ml of product. This product is vegan. This cream is formulated with water lilly extract and it’s meant for normal skin. It is supposed to help with dark circles, help depuff eyes and give hydration. It also has UV protection and it is gentle.

Hajde da prvo govorimo o pakiranju. Mislim da izgleda vrlo lijepo, kombinacija boja je vrlo lijepa. Sviđa mi se što krema dolazi u zasebnoj kutiji, to je vrlo važno za higijenu proizvoda. Sviđa mi se i tuba u kojoj krema dolazi, higijenska je i vrlo lagana za korištenje. Krema je pogodna i za vegane. Formulisana je sa ekstraktom lotosa i namjenjena je normalnoj koži. Ova krema navodno treba pomoći sa tamnim podočnjacima, pomoći sa otečenosti i dati hidrataciju. Također ima UV zaštitu i vrlo je nježna.

I have to say that I didn’t expect much from this cream, just because it was so cheap. I think I payed 2 euros for this one which is really affordable. The texture of cream is not thick, it’s actually really light. It is easy to blend into skin and when you apply this cream it doesn’t feel heavy. It is basically like you didn’t apply anything on your under eyes. It doesn’t have any scent which I prefer. This cream is super gentle, it doesn’t make eyes water or sting which is the most important. I like the texture and feel of this cream. It gives light layer of hydration. It works great under the eyes because it’s not heavy. Does it help with dark under eye circles? I’m really not sure, I don’t have dark under eyes so I’m not helpful on this one. As I said I like the texture and feel it gives, I would recommend it.

IMG_4085

Moram priznati da nisam puno očekivala od ove kreme, samo zato što je bila stvarno jeftina. Mislim da sam platila oko 3.5 KM, što je stvarno jeftino. Tekstura kreme je vrlo lagana, nije gusta i teška ispod očiju. Vrlo se lagano blenda u kožu i brzo se upije. Krema nema nikakav miris, što je meni dosta drago jer ne nadražuje oči. Postoji dosta krema koje imaju parfeme u sebi i čine da oči suze i često mogu dovesti do infekcija, što naravno niko ne želi. Kada ovu kremu stavite ispod očiju imate osjećaj da niste ništa stavili, vrlo je lagana pa je uopšte ne osjetite. Ne nadražuje osjetljivo područje ispod očiju, što je vrlo važno. Sviđa mi se tekstura ove kreme, vrlo je lagana i brzo se upije. Daje blagu hidrataciju i možete je koristiti ispod šminke jer ne daje dodatnu teksturi niti čini da korektor izgleda loše. Da li smanjuje tamne podočnjake? To nisam sigurna, jer ja nemam tamne podočnjake. Tako da vam to ne mogu reći. Kao krema ispod očiju je super, meni se sviđa i preporučujem je.

INSTAGRAM     BLOGLOVIN’     TWITTER     FB PAGE

IMG_3978

Even though I didn’t expect to like this one, I actually do. It’s such a nice affordable under eye cream. That’s all from me today. I hope you enjoyed this review. Let me know did you try this one maybe? Do you use under eye cream? Which one is your favorite? Thank you for reading. Have a nice day! xx

Iako nisam očekivala da će mi se ova krema svidjeti, mislim da je stvarno dobra i mogu je preporučiti. Ovo je vrlo fina, jednostavna jeftina krema za područje ispod očiju. To je sve od mene za danas. Nadam se da vam se svidjela ova recenzija. Jeste li možda probali ovu kremu već? Koristite li kreme za područje ispod očiju? Koja vam je omiljena? Hvala vam na čitanju. Želim vam lijep dan! xx

12 thoughts on “Balea eye cream review/recenzija

  1. It’s great when you find affordable amazing version. I was so surprised with this one, it’s incredible and so affordable. We unfortunately don’t have many Neutrogena products here, only small amount :/. xx

    Liked by 1 person

  2. I love balea products a lot because they are very affordable and often work really good for me. I haven’t tried this product from them before but my sister got it once and since then I really want to try it myself xx

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s