Review

Catrice Brow Comb PRO Micro pen review /recenzija

IMG_8551

I love Catrice brow powder set, that is literally my daily go to brow product. I always liked their brow products because they are easy to work with and they have pretty good shade range. This new Catrice brow comb pro micro pen looks really interesting because of the applicator (see on photos). I never used anything like this, so I was really excited to give it a go and see how well it will work for me. Today I’ll give you more information about Catrice Brow comb pro micro pen!

Ja volim Catrice pudere za obrve, bukvalno je to jedini proizvod koji koristim za obrve. Uvijek su mi se sviđali Catrice proizvodi za obrve, jer su lagani za korištenje, a daju super rezultate i imaju puno nijansi tako da izaberete idealnu za sebe. Ova nova Catrice brow comb micro pen je vrlo interesantna upravo zbog aplikatora (vidi na slikama). Ja nikada prije nisam imala ništa slično ovome, tako da sam bila prilično uzbuđena da probam nešto novo za obrve. Danas ću vam reći kakvo je moje iskustvo sa Catrice brow comb micro pen.

IMG_8559

Packing is pretty simple and easy to use. It doesn’t look particularly interesting, but let’s be honest all brow products look boring. I have this product in shade 020 – Soft brown which looked really light at first, but it works really well for my brows. They have 5 shades available. You get 1.1 ml of product or net 0.03 fl. oz. which is definitely not a lot. I feel like this will run out quickly, it might last a month or so. Catrice claims that this is precise liquid brow pen that fills small gaps with precise, hair like strokes. It is supposed to be long lasting. You should store it on cap so that product goes to applicator, so you have enough liquid to use on brows.

Pakiranje je vrlo jednostavno i lagano za korištenje. Ne izgleda nešto posebno interesantno, ali inače proizvodi za obrve imaju bazična pakiranja. Ja imam nijansu 020 – Soft brown koja je izgedala svijetlo za moje obrve, ali nakon korištenja proizvoda shvatila sam da je boja baš dobra. Imaju 5 različitih nijansi, tako da možete naći nešto za sebe. Dobijete 1.1 ml proizvoda u pakiranju, što definitivno nije velika količina. Mislim da ova količina proizvoda može trajati oko mjesec dana, možda malo više u zavisnosti koliko se često šminkate i kakve obrve imate. Catrice tvrdi da je ovo precizan, tečni proizvod koji popunjava manje nedostatke u obrvama sa preciznim linijicama koje izgledaju kao prirodne dlačice. Proizvod je dugotrajan u obrvama. Trebate da ga držite uspravno, na kapku da bi tečnost došla do aplikatora i da imate dovoljno proizvoda za nanošenje.

IMG_8551

As I said it was my first time to use something like this and I have to say I was surprised that it worked out for me. I have naturally long brow hairs so this seems like easy and quick product to just comb through eye brows to create natural eye brow look. I would say that it gives a little bit more polished look than a tinted brow gel would do. Applicator is a bit harsh at first, but you get used to it more you use product. If you store this product on cap, you’ll have enough product for both brows. But if need to use a lot of product, then it might not be enough. You’ll have to do one brow at time. I personally like the look it gives, it looks natural, but it gives nicely polished look. You might need few uses to get used to product first, because it’s definitely unique brow product. If you want something quick and easy to use then this product is perfect for you. If you are looking to create “perfect” brows, then this one might not be good enough for you as it is more of a “natural” product.

Kao što sam rekla ovo je prvi put da koristim proizvod kao što je ovaj. Moram priznati da sam se iznenadila, jer mi se proizvod sviđa, to definitivno nisam očekivala. Ja imam prirodno prilično guste obrve, tako da meni ne treba puno popunjavanja na obrvama. Imam nekoliko rijetkih djelova, tako da njih skoro uvijek popunjavam sa puderom za obrve. Ovo je vrlo brz proizvod, možete ga bukvalno samo „pročešljati“ kroz obrve i tako popuniti dijelove koji nisu gusti. Rekla bih da je efekat ovog proizvoda prirodan, ali da daje malo bolji efekat od obrva koje nemaju nikakav proizvod na njima. Efekat je sličan efektu koji daje vrlo pigmentovan gel za obrve, samo što sa ovim aplikatorom se možete bolje fokusirati na određeni dio obrve. Aplikator je malo čvrst i neugodan kada ga tek krenete koristiti, ali se nakon nekoliko korištenja naviknete na osjećaj koji daje. Ako proizvod držite uspravno biće dovoljna količina proizvoda u aplikatoru za obje obrve. Ako imate prirodno rijetke obrve kojima treba malo više rada, onda ćete vjerovatno morati uraditi jednu obrvu, pa drugu nakon što se dovoljno proizvoda nakupi na aplikatoru. Možda će vam trebati nekoliko korištenja da se naviknete na ovaj proizvod, jer je drugačiji, ali je vrlo lagan za korištenje i daje lijep efekat na obrvama kada se naviknete. Ako želite perfektan izgled obrva, teško da ćete to moći postići sa ovim proizvodom, mislim da je efekat ovog proizvoda više prirodan.

IMG_8559

Catrice fall/winter 2019 products reviews/Recenzije Catrice jesen/zima 2019 proizvoda
Catrice LUMINICE highlight & bronze glow palette
Catrice Blush Box glowing blush (It’s wine o’clock)
Catrice Demi matt lipsticks (shades 020 and 090)
Catrice TEN!SATIONAL 10 in 1 dream primer
Catrice Brow Comb PRO micro pen
Catrice #EXTREME VOLUME lashes
Catrice Gold effect nail polish (02 – Fascinating Grace)

INSTAGRAM     BLOGLOVIN’     TWITTER     FB PAGE

I like Catrice brow comb micro pen. It’s easy and convenient to use when you don’t have a lot of time to get ready. I would recommend it if you already have nicely groomed brows that need maybe a little bit of filling. It’s definitely perfect for that natural brow, but “polished” look. That’s all from me today. I hope you enjoyed this review. Let me know did you try Catrice brow comb micro pen already? What is your go to brow product? What is your favorite eye brow gel, I need some recommendations! Thank you for reading. Have a nice day! xx

Meni se sviđa Catrice brow comb micro pen. Lagano se koristi i idealan je proizvod kada nemate puno vremena za šminku. Preporučila bih ovaj proizvod ako već imate prirodni oblik obrva, ali vam treba malo popunjavanja u određenim dijelovima. Idealan je proizvod za prirodni izgled obrva. To je sve od mene za danas. Nadam se da vam se svidjela ova recenzija. Recite mi da li ste možda probali Catrice brow comb micro pen? Koji vam je omiljeni proizvod za obrve? Imate li omiljeni gel za obrve, treba mi preporuka za neki dobar! Hvala vam na čitanju. Želim vam lijep dan! xx

4 thoughts on “Catrice Brow Comb PRO Micro pen review /recenzija

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s