Review

Balea AQUA Roll on eye cream review/recenzija

IMG_5974

I wanted to try this eye cream ever since I saw one girl raving about this eye cream on her Instagram. She had only great things to say about this one and it really intrigued me. You might already know that I’m crazy about eye creams, I like to try new ones all the time. Currently in my collection I have 5 of them which is a bit crazy I know. This one is 6th one and I know I need to stop buying them. But eye cream is really important in my skin care routine and I use it twice a day in my routine.

Željela sam probati ovu kremu od kako sam pročitala mini recenziju djevojke na Instagramu koja je govorila sve najbolje o ovoj kremi, baš ju je nahvalila tako da me zainteresovala da je i ja probam. Možda već znate da ja volim kreme za područje ispod očiju, one su nešto što volim probavati i testirati. Trenutno u mojoj kolekciji proizvoda za njegu kože imam pet krema za područje ispod očiju, ovo mi je šesta. Stvarno ih moram prestati kupovati, ali ja ih koristim dva puta dnevno i to je vrlo važan dio moje rutine njege kože.

IMG_5983

Packing is standard Balea eye cream packing. I had one Balea eye cream before and that is a product that got me into Balea skin care and products. If you want to check out review on that eye cream, it’s here. The cool thing about this cream is that it has metal ball that is always cold and when you use it in morning it helps to wake you up and depuff your under eyes. You get 15 ml of cream. Balea products are cruelty free and suitable for vegans.

Pakiranje je standardno Balea pakiranje za očne kreme. Imala sam jednu Balea kremu za područje ispod očiju koja je pokrenula moju zainteresovanost za ovaj brend i njihove proizvode za njegu kože lica i tijela. Ako želite pročitati recenziju super Balea kreme za područje ispod očiju, kliknite ovdje. Super stvar kod ove kreme je da na kraju ima metalnu kuglicu koja je uvijek hladna, tako da kada nanosite kremu hladi područje ispod očiju i pomaže da se ukloni natečenost očiju nakon sna. Dobijete 15 ml proizvoda. Balea proizvodi su pogodni za vegane.

IMG_5974

This is definitely different way to apply eye cream but I really like it. It’s so nice to use in morning and it definitely helps to wake up your under eyes nicely. Eye cream is very light, it’s almost like gel texture. It does leave a bit of sticky residue and wet finish on skin. It takes a bit to absorb into skin, but I don’t mind it because I do my skin care routine before I put on makeup. Do I see any amazing effects from this cream? I don’t really, it seems like every other light eye cream. It feels nice, I like it but it’s not revolutionary in formula. However I think that this is great eye cream, I love the packing with metal ball, it’s completely amazing way to apply under eye cream. This cream is formulated with algae extract and it is suitable for sensitive eyes and people who wear contact lenses. You can use this under eye cream in your morning and night time skin care routine.

Ovo je definitivno zanimljiv način nanošenje kreme za područje ispod očiju, ali meni se baš sviđa. Ovo je idealna krema za jutarnju rutinu njege kože, jer pomaže da se smanji natečenost i da se osvježi to područje. Krema je vrlo lagana, ima gotovo gel teksturu koja se brzo upija. Nakon što je nanesete ostavlja blagi ljepljivi osjećaj, koji nestaje brzo nakon što se krema upije u kožu. Da li vidim velike rezultate nakon korištenja ove kreme? Ne baš, krema ima sličnu teksturu kao većina ostalih krema za područje ispod očiju. Ali meni se i dalje mnogo sviđa, možda najviše zbog pakiranja i te metalne kuglice koja je stvarno super način za nanošenje kreme. Ova krema je formulisana sa ekstaktom morskih algi i mogu je koristiti ljudi koji imaju osjetljive oči i ko nosi kontaktne leće. Kremu možete koristiti i u jutarnjoj i noćnoj rutini njege kože.

IMG_5983

INSTAGRAM     BLOGLOVIN’     TWITTER     FB PAGE

I recommend this eye cream. I think it’s amazing and it is very affordable which is just great. That’s all from me today. I hope you enjoyed this review. Let me know did you try this eye cream maybe? Do you use eye cream in your skin care routine? What is your favorite eye cream? Thank you for reading. Have a nice day! xx

Ja preporučujem ovu kremu za područje ispod očiju, mislim da je izuzetno dobra i prilično je jeftina što je super. To je sve od mene za danas. Nadam se da vam se svidjela ova recenzija. Recite mi da li ste možda probali ovu kremu za područje ispod očiju već? Da li koristite kreme za područje ispod očiju? Koja vam je omiljena? Hvala vam na čitanju. Želim vam lijep dan! xx

2 thoughts on “Balea AQUA Roll on eye cream review/recenzija

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s