Review

Ziaja Marine Algae smoothing eye cream review/recenzija

IMG_8305

If you spend time on this blog often then you would know that i’m addicted to eye creams. I don’t know why but eye cream is my favorite part of my skin care routine. I can’t remember the last time I didn’t use eye cream in my skin care routine. I just think it’s such an important part of my skin care routine, like seriously I can’t do my skin care routine without eye cream.

Ako provodite vrijeme na ovom blogu onda sigurno znate da ja volim kupovati i testirati kreme za područje ispod očiju. Ne znam zašto, ali uživam u testiranju novih krema za područje ispod očiju, volim podijeliti mišljenje o njima na blogu. Inače ih koristim i u jutarnjoj i noćnoj rutini njege kože. Ne mogu da se sjetim kada je bio zadnji put da nisam koristila kremu za područje ispod očiju u rutini njege kože, jer je stvarno važan dio moje rutine. Mislim da mi je to i omiljeni korak u rutini njege kože, mislim da krema za područje ispod očiju stvarno pravi razliku u izgledu tog delikatnog dijela lica.


IMG_8320

So far on blog I reviewed quite a few eye creams, as I said I really like to test them. Today I’ll be talking about Ziaja eye cream that looked really interesting, so I decided to test it out. I didn’t buy a lot of Ziaja products, this is my fourth one. I only buy their toners, because they work nicely for my skin. Packing is simple and sleek. I like that box is bright blue shade so you notice it quickly. Packing is standard eye cream packing. It’s convenient to use and hygienic. You get 15 ml of product or 0.5 fl. oz. Cream is pH balanced and dermatologically and allergy tested. This cream is suitable for dry and normal skin, age 30 and over.

Na blogu sam već recenzirala nekoliko krema za područje ispod očiju. Kao što sam već rekla baš ih volim kupovati i testirati. Danas ću vam govoriti o novoj očnoj kremi od Ziaje koja me zainteresovala prvenstveno zbog boje pakovanja, jer izgleda veoma privlačno. Inače nisam probala puno Ziaja proizvoda, mislim da mi je ovo tek četvrti Ziaja proizvod. Jedini proizvodi koje sam probala od Ziaje su toneri za lice i maske. Pakiranje ove kreme je vrlo jednostavno. Kao što sam rekla sviđa mi se boja kutije, to me definitivno privuklo ovom proizvodu. Pakiranje je standardno za kreme za oči, lako se koristi i higijensko je. Dobijete  15 ml proizvoda. Krema ima balansovanu pH vrijednost i dermatološki je testirana. Također je pogodna za ljude koji nose leće i testirana je na alergije. Krema je namjenjena dobnoj grupi preko 30 godina. Preporučuje se za suhu i normalnu kožu.


IMG_8305

First of all this cream doesn’t have scent, which I prefer as it can be really irritating to the delicate under eye area. Cream is white and light in texture. It doesn’t take long to apsorb into skin. It leaves wet finish when you blend it and after 2 minutes it completely absorbs into skin. This eye cream is very refreshing on under eye area, I like how it feels. It doesn’t irritate my under eye area, it feels cooling and refreshing. I feel like this is great hydrating eye cream for day and night use. I do feel like this eye cream leaves smoothing finish on under eyes. They feel hydrated, smooth and nicely glowy. I like this eye cream a lot actually. I feel like it does what eye cream is supposed to do. Does it give smooth effect? Yes it does, but don’t expect that it will completely fill in wrinkles. Small lines do get smoother, but if you have big ones then they will be visible still.

Prije svega, ova krema nema miris, što je vrlo važno, jer mirisi u kremama za oči mogu biti prilično iritantni. Krema ima vrlo laganu teksturu, bijele je boje i lako se blenda u kožu. Nakon što je nanesete ostavlja mokar trag, potrebne su neke dvije minute da se u potpunosti upije u kožu. Ova krema je vrlo hidratantna i osvježava područje ipod očiju. Sviđa mi se što je krema nježna i što ne nadražuje područje ispod očiju. Krema osvježava područje ispod očiju, hrani ga i čini glatkim. Definitivno primjećujem da je koža glatka, sitne borice se lagano popune kada nanesete ovu kremu. Što se tiče većih bora, one su i dalje vidljive naravno, jednostavno takve bore se ne uklanjaju lako sa kože. Meni se mnogo sviđa ova krema, definitivno je dobra ako tražite novu kremu za područje ispod očiju. Sviđa mi se što daje lijepu hidrataciju i lijepo izgladi područje ispod očiju.


IMG_8320

INSTAGRAM     BLOGLOVIN’     TWITTER     FB PAGE

Would I recommend this eye cream? I actually would, I think this is great eye cream for your 20’s. It is really hydrating which is the most important for under eye area in your 20’s. That’s all from me today. I hope you enjoyed this review. Let me know did you try this eye cream? What is your favorite eye cream? What is your favorite skin care brand? Thank you for reading. Have a nice day! xx

Da li bih preporučila ovu kremu za područje ispod očiju? Da, definitivno je preporučujem, mislim da je ovo idealna okoločna krema za djevojke u 20-im godinama! Krema je izuzetno hidratantna što i jeste najvažnija stavka za kremu ispod očiju kada je koristite u 20-in godinama! To je sve od mene za danas. Nadam se da vam se svidjela ova recenzija. Recite mi da li ste možda probali ovu kremu već? Koja vam je omiljena krema za područje ispod očiju? Koji vam je omiljeni brend za njegu kože? Hvala vam na čitanju. Želim vam lijep dan! xx

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s