Review

Avon CARE replenishing moisture with avocado face mask review/recenzija

If you read my blog often then you know how much I love testing new face masks. I enjoy the whole process of using face mask, to me it’s never annoying or a chore, I just enjoy it. I know that a lot of people don’t really like face masks, but for me they are essential part of my skin care routine. I do face mask few times a week, it’s usually 2 or 3 times a week. I saw this Avon face mask when I was drinking coffee with my friend and it really looked interesting to me, so I decided to buy it and test it out for a review on the blog. So today I’ll tell you what I think about Avon Care replenishing moisture avocado face mask.

Ako čitate moj blog često onda znate koliko ja volim testirati maske za lice. Sviđa mi se čitav proces nanošenja maske i korištenja, znam da mnogi ljudi to ne vole, ali meni baš odgovara. Za mene je maska za lice vrlo važan dio njege kože i svakako koristim masku za lice nekoliko puta sedmično. Inače nanosim masku za lice barem dva puta sedmično, ali nekada i više puta. Ovu masku sam vidjela u Avon katalogu, kada sam pila kafu sa drugaricom i činila mi se vrlo zanimljivom. Htjela sam je probati i recenzirati na blogu, pa sam je odlučila kupiti. Danas ću Vam reći nešto više o Avon hidratantnoj maski za lice sa avokadom.

This image has an empty alt attribute; its file name is img_0186.jpg

Packing is really simple and not that pretty to be honest. I wish it looked a bit better, but formula is what it is important when it comes to face mask. This mask is recommended for dry to extra dry skin. As it is winter time, my skin gets dry pretty easily, so for me moisturizing face mask is a must really. This mask is supposed to make your skin moisturized, soft and smooth. You are supposed to keep it on for 15-20 minutes and then wash it off with warm water. You get 90 ml of product in this packing.

Pakiranje je vrlo jednostavno i nije nešto lijepo da budem iskrena. Voljela bih da je pakiranje ljepše, ali ono što je najvažnije je da se maska lagano koristi i da je proizvod unutra kvalitetan. Ova maska se preporučuje za suhu do vrlo suhu kožu. Pošto je trenutno zima, dosta je hladno i moja koža se može vrlo lagano isušiti. Ova maska treba da nahrani, omekša i zagladi kožu. Treba da je nosite na licu nekih 15-20 minuta i nakon toga je skinete koristeći toplu vodu. U ovom pakiranju dobijete 90 ml proizvoda.

This image has an empty alt attribute; its file name is img_0187.jpg

This face mask has really soft scent. It’s very light, gentle and enjoyable scent, I really like it. Face mask has gelly texture which I really like. I enjoy gelly face masks, they are easy to apply, usually really hydrating and they feel lovely on skin. This one has really light green color and it is easy to apply using fingers. This face mask is really comfortable to use, easy to apply and it feels lovely on skin. I usually apply think layer and leave it about 20-30 minutes to make sure my skin drinks it up and then remove it using wet cloth. It indeed leaves skin smooth and soft. It really helps to make skin nicely hydrated and refreshed. I had some dry patches around my nose before I started using this face mask and I feel like it really helped with that. It made them less visible and dry. I still occasionally get some dry patches, but using this mask twice a week really helps with over all hydration of my skin and radiance. I think that everyone needs at least one hydrating face mask in stash, because it’s really important to give your skin boost of hydration at least once a week. I’m sure I’ll continue to use this mask as I really enjoy it and I might repurchase in future, because my skin likes it.

Ova maska za lice ima vrlo nježan miris. Radi se o vrlo ugodnom, laganom i nježnom mirisu, meni se mnogo sviđa. Ova maska za lice ima strukturu gela što se meni mnogo sviđa. Volim gel maske za lice, jer se vrlo lako nanose prstima i inače daju intenzivnu hidrataciju. Ova maska ima vrlo svijetlu zelenu boju i lako se nanosi sa prstima. Ova maska je vrlo ugodna na koži, lagano se koristi i gotovo da je ne osjetite na licu kada je nosite, vrlo je lagana. Ja inače nanesem vrlo tanak sloj ove maske na lice i ostavim je da djeluje nekih 20-30 minuta. Koža vrlo lijepo upije masku, tako da ju je poslije lako skinuti. Ja inače koristim pamučnu krpicu koju natopim sa vrućom vodom. Maska se vrlo lagano skida sa kože, ostavlja kožu nježnom i mekom. Maska stvarno nahrani kožu. Imala sam nekoliko suhih dijelova oko nosa, nakon korištenja ove maske bukvalno ih i ne vidite. Maska lijepo nahrani kožu, čini je mekom i glatkom. Koža je definitivno lijepo hidrirana i nahranjena poslije korištenja ova maske, tako da mislim da bi dobro odgovarala ljudima koji imaju suhu kožu. Ja inače koristim ovu masku dva puta sedmično i stvarno mi se sviđa kao dio moje rutine za njegu kože. Maska lijepo nahrani kožu i lijepo održava nivo vlažnosti moje kože tokom sedmice. Mislim da svi, bez obzira na tip kože, trebaju imati barem jednu hidratantnu masku za kožu u kolekciji proizvoda za njegu kože. Koži je potrebno dati malo intenzivnije hidratacije nekoliko puta sedmično da budete sigurni da će Vam koža dobro izgledati. Sigurna sam da bih ponovo kupila ovu masku, jer uživam u njenom korištenju i sviđa mi se kako mi koža izgleda nakon korištenja ove maske.

This image has an empty alt attribute; its file name is img_0186.jpg

INSTAGRAM     BLOGLOVIN’     TWITTER     FB PAGE

I really enjoy this face mask. It is just easy to use, gives nice hydration and softness to skin. If you are looking for a new moisturizing face mask, I think this one would be a good option. That’s all from me today. I hope you enjoyed this review. Let me know do you like face masks? How many times a week do you use face masks? What is latest face mask that you purchased? Thank you for reading. Have a nice day! xx

Meni se ova maska mnogo sviđa. Veoma je lagana za korištenje, daje lijepu hidrataciju i mekoću koži. Ako želite probati neku novu masku, onda bi ova mogla biti vrlo dobar izbor. To je sve od mene za danas. Nadam se da Vam se svidjela ova recenzija. Recite mi da li Vi koristite maske za lice? Koja Vam je omiljena maska za lice? Koja je posljednje maska koju ste kupili za svoju kolekciju proizvoda za njegu kože? Hvala Vam na čitanju. Želim Vam lijep dan! xx

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s