Review

GOSH Volume serum mascara review/recenzija

I did go crazy in ordering Gosh products when I found out that they are finally available in Bosnia. I’ve heard great things about this brand, so I’m very excited to try what this brand has to offer and try as many of their products as I possibly can. Cool thing about this mascara is that it is also suitable for people with lash extensions.

Posljednjih mjesec dana sam nakupovala mnogo Gosh proizvoda. Meni se uvijek sviđao ovaj brend, izgledali su mi kao brend koji ima super proizvode i uvijek sam ih željela probati. Kada smo napokon dobili ovaj brend u Bosni, ja sam nakupovala dosta njihovih proizvoda i trenutno testiram nekoliko njih, pa možete očekivati mnogo Gosh recenzija. Ukoliko imate ekstenzije na trepavicama, ova maskara se može koristiti i na njima, što je definitivno pozitivna stavka ove maskare.

This image has an empty alt attribute; its file name is imag3875.jpg

Packing of this mascara is really sleek and classy. I really like how it looks. It also has nice weight to it, which I really like. Color of this Gosh mascara is extremely black which I enjoy. Sometimes I buy black mascaras and they have weird black color, not dark enough so my lashes don’t stand out. In packing you get 10 ml of product. What is really weird about this mascara is that it doesn’t have a brush. It’s like a comb, one side is with wide comb and other side is really small spaces, so it is better when you want to brush out lashes. It is weird to use at first I have to admit, it was just strange. After few uses you get adjusted and find the best way how to apply mascara.

Pakiranje ove maskare je vrlo elgantno. Meni se mnogo sviđa kako izgleda, ima osjetnu težinu i izgleda skupocjeno. Boja ove maskare je intenzivno crna, što mi se mnogo sviđa. Nekada kupim maskaru koja je „crna“, ali ima neku čudnu crnu boju, koja nije dovoljno tamna i intenzivna, pa ne naglasi oči kako treba. U pakiranju dobijate 10 ml proizvoda. Ono što je čudno kod ove maskare je što nema uobičajenu četkicu koja dolazi u maskarama. Ova maskara ima aplikator u vidu češljića, jedna strana je veća, a druga manja, to jeste udaljenost između čekinja je veća ili manja. Moram priznati da je maskara prilično čudna za korištenje na početku, definitivno treba malo vremena da se naviknete. Ali ja uvijek poštujem inovativne proizvode, volim ih probavati i testirati.

This image has an empty alt attribute; its file name is imag3869.jpg

What I like mostly about this mascara is that it has not overly thick texture. It is easy to apply with comp applicator, so product nicely sticks to lashes. I usually apply two layers of product, but even with one layer it looks really nice. I would say that this mascara is mostly lengthening. It adds volume also, but it really elongates the lashes. It makes eyes stand out which is really hard to achieve with some regular mascaras. The cool things about this comb applicator is that it nicely applies product on every single hair while brushing through lashes. It does apply quite a bit of product on lashes actually, you have to be careful to let it dry nicely, so you don’t smudge mascara. This mascara definitely needs some getting used to. I honestly never used mascara like this before, but I really enjoy it. Mascara lasts well through the day, it doesn’t smudge when it completely dries and I didn’t have problems with it falling on my face through day. Sometimes mascaras have that weird habit of budging through day, so you have black spots all over face. This one doesn’t do that which I really like.

Ono što mi se najviše sviđa kod ove maskare jeste tekstura, nije previše suha ni vlažna. Dovoljno je gusta da se fino „zalijepi“ na trepavice, tako da daje i volumen i dužinu. Veoma se lako nanosi sa ovim malim češljićem, testura maskare je takva da se fino zalijepi na trepavice, dovoljno gusta da se fino može pročešljati dok je maskara još uvijek vlažna. Ja najčešće nosim dva sloja ove maskare, mada i jedan sloj da impresivan efekat. Rekla bih da ono što se najviše može primjetiti kod ove maskare je dužina koju da trepavicama. Maskara daje i volumen, ali opet dužina je mnogo impresivnija. Definitivno naglasi oči i trepavice, čini ih otvorenim i uvećanim. Ono što je zanimljivo kod aplikatora ove maskare je što fino nanosi proizvod na svaku trepavicu, tako da ste sigurni da je svaka trepavica fino prekrivena proizvodom. Ja prvi sloj nanosim sa češljićem većeg proreza, jer tako se bolje nanese više proizvoda na trepavice. Onda okrenem na manji češljić i fino razdvojim i pročešljam trepavice. Morate biti oprezni da date maskari nešto vremena da se fino osuši, da je ne biste razmazali, ali to je slučaj sa svakom maskarom. Ja inače nikada nisam imala maskaru kao što je ova, treba neko vrijeme da se naviknete definitivno, ako niste koristili ovakav aplikator u maskari. Ova maskara traje čitav dan, ne mrlja se oko očiju i ne trusi. Ja inače imam problem sa maskarama koje se truse tokom dana, mrzim to. Kod ove maskare nisam imala takav efekat, što je izuzetno pohvalno.

This image has an empty alt attribute; its file name is imag3875.jpg

INSTAGRAM     BLOGLOVIN’     TWITTER     FB PAGE

All in all I think that this mascara is great. I really enjoy using it, I think that formula, performance and applicator are really great. I would say that at beginning it is a bit weird to use, it takes you few applications to get used to product and comb applicator. But it’s also cool to use different type of mascara. I would definitely buy this one again, I really enjoy it. That’s all from me today. I hope you enjoyed this review. Let me know did you try Gosh Volume serum mascara maybe? What is your favorite mascara? What is your favorite brand to buy mascaras from? What is your favorite makeup brand? Thank you for reading. Have a nice day! xx

Sve u svemu ja mislim da je ova maskara super. Meni se mnogo sviđa i baš uživam u njenom korištenju. Mislim da je formula, performans i aplikator kod ove maskare stvarno dobar. Rekla bih da je maskara definitivno čudna na početku, potrebno je neko vrijeme da se naviknete na nju, ali to je prvih nekoliko korištenja. Ja bih definitivno ponovo kupila ovu maskaru, mislim da je super. To je sve od mene za danas. Nadam se da Vam se svidjela ova recenzija. Recite mi da li ste možda probali Gosh Volume serum maskaru? Koja je Vaša omiljena maskara? Koji Vam je omiljeni makeup brend za maskare? Koji Vam je inače omiljeni makeup brend? Hvala Vam na čitanju. Želim Vam lijep dan! xx

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s