Review

Glossier Perfecting skin tint review/recenzija

I’m not usually person that buys a lot of high end makeup. I’m all for drugstore makeup to be honest and I buy a lot of drugstore makeup. But this product I wanted for really long time, it took me a bit to decide do I want to spend more money on just skin tint, but I decided that this one is going to be worth it. I did a lot of research on this product, just to make sure that I know I’ll love it and that I will completely use it up. Today I’ll give you full review on Glossier perfecting skin tint.

Ja inače rijetko kupujem skuplje makeup proizvode. Ja volim drogerijsku šminku i Catrice mi je inače omiljeni makeup brend. Mislim da u drogeriji možete naći vrlo kvalitetne proizvode i da nije potrebno previše novca trošiti na skuplju šminku. Ovaj proizvod mi je bio na listi želja prilično dugo moram biti iskrena. Nisam uspjela naći ni jedan sličan proizvod ovom u drogeriji, dosta sam čitala i shvatila da baš želim imati ovaj proizvod i da je vrijedan dodatnog novca. Željela sam kupiti proizvod koji će izgledati baš prirodno na licu, a to se nažalost ne može naći u drogeriji. Nakon dugog istraživanja bila sam sigurna da ću mnogo voljeti ovaj proizvod i potrošiti ga potpuno, tako da će biti vrijedan novca. Danas ću sa Vama podijeliti punu recenziju Glossier perfecting skin tint proizvoda.

First few words about packing. I think it is just super cute. I like whole simplicity of Glossier, their products just look nice and clean. I decided to buy medium shade, because I thought I could use this one all year long. I picked just perfect shade because it works for my skin so well. It is nice yellow undertone which fits my skin perfectly. You get 30 ml of product or 1 fl. oz. Product is obviously produced in USA and Glossier is cruelty free brand.

Prvo ćemo nešto reći o pakiranju ovog proizvoda. Mislim da je stvarno lijepo pakiranje. Uvijek mi se sviđala jednostavnost Glossier pakiranja, svi njihovi proizvodi izgledaju jednostavno i lijepo. Odlučila sam naručiti medium nijansu jer mi je izgledala kao dobra nijansa i za ljeto i zimu. Odluka je bila definitivno ispravna, jer mi ova nijansa savršeno odgovara i tokom ljeta i tokom zime. Radi se o nijansi žutog (toplog) podtona koji meni savršeno odgovara. U pakiranju dolazi 30 ml proizvoda. Proizvod je naravno proizveden u Sjedinjenim Američkim državama i Glossier je brend koji ne testira na životinjama.

Why I mainly wanted to buy this base product is because I can’t find good light weight base that will give that “no makeup” makeup look. Those products in drugstore are really hard to find, so I decided to buy this one and see how well it will perform on my skin. This is definitely product that is perfect for “no makeup” makeup look. This product is so light weight and naturally glowy on skin that it looks really natural and gives you healthy look. This is super runny base product and I mostly like to apply it with brush. I don’t like to use beauty blender because then I feel like I need to use a lot more product and I just don’t want to waste this one. I use Real Techniques buffing brush from base set that I reviewed here. That brush is amazing for liquidy base products because it applies and blend them seamlessly. I have oily, combination skin and this one lasts whole day on my skin, but I have to touch up through day with powder. This is definitely glowy base product, so I need to powder regularly to keep it looking good all day long. I think this is perfect base product for summer time, because it is natural on skin, glowy and light weight. I will definitely get a lot of wear out of this product in spring/summer time and I can’t wait for all those simple and easy makeup looks.

Razlog zbog kojeg sam željela dugo kupiti ovaj proizvod je taj što nisam mogla naći ništa ni slično u drogeriji. Većina bb krema u drogeriji je teška na licu i nije lagana kao ovaj proizvod. Također većina podloga u drogeriji ima srednju do visoku moć prekrivanja i ne izgledaju prirodno na licu. Željela sam nešto što se neće vidjeti na licu, proizvod koji će izgledati kao koža. Ovo je definitivno proizvod koji daje taj „no makeup“ izgled na licu. Uopće ne možete detektovati ovaj proizvod na licu, ne daje gotovo nikakvu prekrivenost, ali opet fino izgladi kožu i perfektira njen izgled. Ovaj proizvod bukvalno ne osjetite na koži, izuzetno je lagan i daje divan prirodni sjaj. Najviše volim blendati ovaj proizvod sa četkicom, ne volim koristiti spužvicu. Najviše koristim Real Techniques četkicu za blendanje koju sam već recenzirala na blogu ovdje. Kada koristim spužvicu imam osjećaj da koristim puno više proizvoda, što mi se ne sviđa, jer želim da mi ovaj proizvod traje što duže. Ja imam masnu do kombinovanu kožu i ovaj proizvod traje čitav dan na mojoj koži, ali moram redovno nanositi puder. Ovo je prilično hidratantna baza, tako da ako imate masniju kožu, morate češće nanositi puder da bi ga održali čitav dan na licu. Ja mislim da je ovo idealna baza za ljeto, jer je tako lagana, prirodna i sjajna na licu. Ovaj proizvod ću sigurno mnogo koristiti tokom toplijih dana kada želim prirodni makeup izgled.

INSTAGRAM     BLOGLOVIN’     TWITTER     FB PAGE

I think this is amazing product and it is totally worth the hype. I think it’s worth the money and even though this one doesn’t have any coverage, it still perfects skin just enough that you can fool people that you have good looking skin. I love wearing this one alone with a little bit of blush, for that really natural, healthy look. That’s all from me today. I hope you enjoyed this review. Let me know did you try Glossier perfecting skin tint? Do you use products from Glossier? Let me know your recommendations in comment section! Thank you for reading. Have a nice day! xx

Mislim da je ovo stvarno izvrstan proizvod i totalno je vrijedan svoje popularnosti i pozitivnih recenzija koje dobija. Mislim da je vrijedan novca, iako je malo skuplji. Iako ovaj proizvod nema veliku prekrivenost, jednostavno da takav efekat na licu, da izgleda kao da imate prirodno zdravu i sjajnu kožu. Ja ga najviše volim nositi samog sa malo rumenila, da postignem prirodni, zdravi izgled kože. To je sve od mene za danas. Nadam se da Vam se svidjela ova recenzija. Recite mi da li ste prije probali Glossier perfecting skin tint? Da li inače koristite proizvode od Glossier-a? Da li imate neke koji su Vam omiljeni da ih preporučite u komentarima? Hvala Vam na čitanju. Želim Vam lijep dan! xx

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s